FRAM SPRING / SUMMER 2020

THE SPORTSMAN

Sport står sentralt i manges liv, spesielt iNorge. Enten man deltar selv eller ser på frasidelinjen, har idrettsforeninger vært en viktigdel av norsk kultur i årevis.

Fridtjof Nansen var en aktiv skiløper og idretts­mann, og hans skitur over Grønland i1888 skapte en enorm oppstandelse oginteresse både nasjonalt og internasjonalt.Denne interessen var i stor grad delaktig i stiftelsen av skiforeninger og idretts­foreninger landet over.

Sport har også i de siste årene infiltrert flere og flere arenaer, mote­bransjen inkludert, der hybridisering av typiske sportsprodukter har stått sentralt i trendbildet.

Sesongens FRAM-kolleksjon er inspirertav, og befinner seg i skjærings­punktetmellom sport og fashion. Kolleksjonen erdesignet med fokus på hybridplagg: ikoniske produkter som forbindes med ulikeidretter, men som også hviler komfortabeltinnenfor kategorien klassiske herreplagg.Her finner man blant annet polotrøyer,sweat­shirts, baseballstriper og bowlingskjorter. Innsiden av plaggene er oppdatertmed sportsinspirerte detaljer som følgerkolleksjonens konsept uten å føles som treningstøy.


FOTO: HELGE BREKKE