iomat.no / Instagram: @indreoslomatforedling

Indre Oslo matforedling


Indre Oslo matforedling (etab. 2016) er et pølsemakeri og spekeri midt i Oslo sentrum, drevet av Timon Botez og Magnus Thorvik: En kunstner og en samfunnsøkonom, som fant sammen i kjærligheten for kjøtt. IOM jobber kun med økologiske varer, og kjøper purker direkte fra en bonde i Hedmark. Dette er griser som er for store til å gå gjennom systemene til de store slakteriene, men som egner seg svært godt for speking og ferske pølser – ettersom de byr på fantastisk godt kjøtt med høyt fettinnhold. 

I 2017 åpnet IOM utsalget Fettgreven i Mangelsgården i Storgata i Oslo, der medlemmer i Tantrum Sausage Club kan plukke opp varer de i forkant har bestilt gjennom Vipps. Alle kan kostnadsfritt melde seg inn i klubben via nettsiden, så sant man har mulighet til å plukke opp varene til gitte tidspunkter i Storgata. IOM leverer også produkter til utvalgte restauranter.