FRAM HØST / VINTER 2019

THE NORWEGIAN

Den norske naturen kan være både hard og ubarmhjertig, derfor har nordmenn gjennom århundre, lært seg kunsten å kle seg  for all slags vær. For å holde på varmen i vårt klima har spesielt  ull vært en sentral råvare. På grunn av sine gode egenskaper har vi brukt “det hvite gullet” som isolasjon og beskyttelse. Norske sauer er tilpasset vær og vind, noe som gjør at ulla har en ekstrem god spenst og glans. Ull er i tillegg selvrensende, vann-absorberende, brannsikkert og blir også sterkere når det blir vått. Prisinippet om “trelagsbekledning” blir flittig brukt i alt fra strabasiøse ekspedisjoner til barneskirenn. 

Årets høst- og vinterkolleksjon fra FRAM fokus­erer derfor på ull og “lag på lag”. I samarbeid med Lilunn fabrikker i Oslo har vi produsert et begrenset antall mellomlags produkter med norsk ull fra Gol – “made in Norway”.

Kolleksjonen er designet for en aktiv norsk livsstil, der både komfort og kvalitet er sentrale begreper.Det handler om å ha en garderobe som fungerer på hytta, i møterommet eller ute på byen en kveld med gutta.  Vi kaller dette hybridplagg.

Uansett hvilke eventyr du skal ut på denne vinteren, husk å kle deg godt. 


FOTO: ALVIN SANTOS